Jom Tgk

Loading...

Dec 2, 2015

Whish List 2015





Wah makin lama makin mengada2 plak aku ni dengan mekap..


Hehe tapi seronok bila da pandai sikit2..Takla pandai sangat tapi boleh la.. ade gak la kaler kat muka ni sikit dari kusam pucat macam orang baru beranak sakit meroyan kan..


Well macam2 da aku beli produk mekap ni.. Biasanya beli kat drugstore je la Watson, Guardian..


Ade gak yang beli online tapi jarang la..


Skang ni ade beberapa benda yang aku teringin sangat..


1) Revlon Color Stay Foundation - Banyak da review kata foundation ni best yang tip top meletop kebabooommm.. tu yang nak beli tu..


2) Essence coverstick (concealer) - ni pun cam menarik kalau nak tutup cela2 tu sikit..  Sebelum ni pakai concealer maybeline.. ok gak la.. tapi tak coverage sangat.. saje nak tukar angin.


3) Biore Skin Prefect Milk - Yang ni sunblock best kot.. banyak gak aku baca blogger yang pakai ni and menarik nya dia boleh jadi mekap base.


4) eye krim - Tapi tak tau nak beli eye krim brand ape????? masih mencari..


So far ni je whish yang belum tertunai.. harap2 tertunai sebelum akhir tahun ni.