Jom Tgk

Loading...

Nov 11, 2012

Arif konvo + arif birthday

Hehe actlly 11 nov ari tu anak aku arif ade majlis konvo tadika die..  Elok lak semalam nye tu besday die.. 10 nov..   Da genap 5 thn da umur die..  Hmm next year tak konpom nak masuk sekolah mane lagi nih..  Haaha..  Takpe la..  Doakan mak ade rezeki lebih..  Dapatla mak masukkan arif ke smart reader ye anak ku.. 









Kat sinie ada la gambar sket smbut besday anak aku...  Simple je n beli kek pun kecik je..  Sbb tak de plan lgsg pun nak wat..lagipon atuk ngan wan xde.. Sepupu die qistina pun xde   so belikek kecik je la sbb da janji n ade tiup lilin..  Da le..