Jom Tgk

Loading...

Nov 25, 2012

Jaybeesss 17 & 18 Nov

Halloooo jaybeeeriansss....

Hehehe this week kita melancong ke JB laks....
Actually asben i ade mv kat JB.. kat Restoran Singgah Selalu. Sabtu malam la.. and then soknya ahad ade kenduri kahwin salah seorang ahli kelab MyManutd yang kire rapat la ngan asben i... so kali ni group dorg kenala macam menghadirkan diri.. (bahagian IT la)...

So far kitorg gerak awal pagi tadi kira2 kul 9am cmtu la..  Sbb hsbnd aku nak buat balancing keta katenye..  Kiranya kul 1030 gerak dr seremban.. x jauh pun perjalanan kira2 dalam 2 jam lebih..  Kira2 dlm kul 1 lebih da sampai kat kat JB.. asben i nak jumpe geng MyManutd dulu kat JPO..  Atau fullnye..  Johor Premium Outlets..  Selain kitorg ade lagi 1 keta yg follow.. sid, kerik ngan hermy.. JPO ni kire tpt barang2 branded la.. tp rase cam tak sesuai je tptnye.. sebab panas gielr.. fuh.. Yang bestnya sbb banyak kedai branded2 kat sini..  Ade padini...  Vincci...  Burberry...  Guess..  Fosill..  Clarks..  N bnyk lagi la..  Tapi yg peliknya apsal dorg buat open cmni...  Aku dok la bayangkan mcm shopping kompleks la..  Kira mcm pavilion la..  Pastu kedai makan pun trhad...hmm













Yg best anak aku nka coklat m&ms dlm kotak kecik je harga rm35 sbb ade patung..  Aiyak sengkek la mak,  nak oiii... Tp pujuk2 dpt la belikan die gula2 rm2 hehehe...

Pas dr JPO tu kitorg g makan kat Taman U Skudai.. Kira kat sini port budak2 UTM SKudai lepak la.. Pastu terus g  cek in kat hotel..  Amik hotel murah je.. Kitorg amik Tune Hotel  Kat danga bay..  Lagi pon asben aku nak g tgk bola malam tu kat restoran singgah selalu n restoran tu mmg dekat la ngan hotel ni.. x sampai 15 minit pun naik kereta.. kalo jalan kaki mau gak la setgh jam.. Tapi walu pun kira bajet tapi not bad la..   Aku amik yang kosong..  Without ekon, wifi,  n entrtnmnt..  Pastu dorg toiletries ngan towel pun kene bayau..  Huh tak yah le..  Bawa je sendiri..  Hehe..  Tapi okla kipas ade..  Sejuk gak..  Tak yah ekon pun..  Pastu bilik air shower sume ade.  Siap hair dryer lagi..  Not bad..  Okla..   Just nak tdo 1 mlm je kan..  Aku amik yg ni baru rm90.. Murah tak??  Haaaaa..  So soknye kitorg gerak da nak g kenduri kawen member asben.. Balik dr kenduri tu singgah la jap ke Legoland.. X masuk pun... Just amik2 gambar je.. Hahaha... Pastu balik da....  Mmm..   Babai jaybeeeee...