Jom Tgk

Loading...

Oct 30, 2012

Jalan2 padang 23-27 oct part2

Kita sambung kat sini...

Khamis 25 oct..
Hari ni sonok la sikit sbb dpt g Bukit Tinggi tgk Jam gadang..  Hehheeh
Dapat la lalu kat kelok 44.. Nasib xde yg muntah2.. Pemandangan pun cntik je?. Sebelum tu kitorg sempat singgah ke tpt Hamka..  Tp tak dpt nak masuk rumah die.. 












Jumaat 26 oct.. 
Ari ni raya haji..  Kununnya pagi tu nak g kubur nenek n pasti g la jln2 kat area situ umah mamak2..  Sekali hujan dari pagi sampai ke maghrib..  Pas maghrib tu mak long buat kenduri doa selamat sikit.. 

Sabtu 27 oct
Huhu hari ni nak balik da..  Flight pukul 1355.. Babai atuk semua di Padang.. So pagi2 da kene gerak.. VAn yg biase jemput kitorg datang kul 9 camtu..  Insyaallah ade rezeki nor akan dtg lagi..