Jom Tgk

Loading...

Dec 31, 2011

MALAM TAHUN BARU... 31 DIS 2011... LOKASI.. UMAH AMPANG..

yeaaaahaaaa... hari ni last day of 2011.... hehehe... 

 adakah azam aku 2011 tercapai... hmmm.. 

aku pun tak tau apa azam aku 2011...

hahahha tapi untuk 2012 ni aku memang ade azam....

azam aku PERTAMA sekali kalo bole tahun 2012 ni aku nak langsaikan hutang kad kredit n sume2 hutang...
 hmm... kec uma ngan keta la.. tu mmg la takleh nak langsai kan.. hee.. bnyk duit aku nak langsaikan hutang keta ngan umah dlm masa sethn...keh keh keh... So far at least la hutang kad kredit tu aku nak abiskan...

 Secondly, aku nak cuba untuk beramal lebeh... kalo blh tak nak tinggal smbahyang.... 

 Thirdly, nak jadi isteri yang lebih taat pada suami... hehee... aku rase tiap tahun jek azam ni... tapi still melawan kat suami gak.... aish tak cium au syurga aku nih... tp insyaallah aku cuba untuk telan semua kepahitan dan cua menjadi lebih taat....
i really2 luv my husband.... sgt2 menyayangi die... tiada lelaki lain dalam hidup aku selain die.. hanya die... 


Ni azam tuk aku perbaiki diri aku la...
lain2... wishlist aku..... insyallah....


            • Camera Canon DSLR
            • Samsung Galaxy SII /Note (mane best ek?)
            • Rumah sendiri

Insyaallah kalo ade rezeki thn  2012 ni... akan tercapai azam2 aku tuh....





Sambut katner thn baru ??????????? hmmm since hubbie aku pi MV bola die tuh... jadiknye aku tgk kat tv je la fireworks nanti... 
 malam tahun baru aku just mcm biase je.. duk umah ngan anak2...

 tgk tv... 

tgk fireworks kat tv... 

 SO SELAMAT TAHUN BARU... SEMOGA TAHUN BARU INI AKAN LEBIH BAIK DARI TAHUN2 SEBELUMNYA... AMIN... INSYAALLAH....