Jom Tgk

Loading...

Dec 31, 2011

OPICK... RAPUH

Dulu aku ingat satu lagu.. UBAT HATI... 
tapi tak tau penyanyi die.. 
baru2 ni aku search lagu die.. 
rupenye penyanyi die OPICK... dari indonesia... 
pas tu searc lagu2 lain... r
upenye Opick ni la penyanyi tuk lagu2 yg jadi latar kat cerita Tentang Dhia...
 ni ade beberapa yang best...


 ni tajuk die rapuh...





 pastu lagu ni bila waktu telah berakhir.... lagu ni sedih je... tapi mmg menusuk kalbu....



 Cerita TEntang Dhia ni mmg betul2 beri kesan yg dalam kat hati aku nih.... 
sungguh berat penderitaan yang ditanggung oleh dhia... 
kalo aku pun tak mampu... 
tapi citer ni juga jadi pengajaran buat para isteri... taatlah dan cintailah suami anda...