Jom Tgk

Loading...

Aug 25, 2016

PIXY DAH KELUARKAN BB CREAM

Lunch tadi aku ke Aeon, macam biasala tempat feveret aku Watson tu.

Konon nak beli sekali tengok Pixy ada keluarkan BB Cream baru. AKu rasa BB Cream ni da lama, sebab kalau dulu aku survey cari BB Cream kat pakcik Google ada je orang post pasal BB Cream Pixy ni tapi dari negara seberang le.. Yes .. Indonesia. Macam best aku tengok review dorang, tapi masa tu takde lagi BB Cream tu kat Malaysia. So bila aku da nampak ni teruja la, terus beli,

Harga tak ingat tapi rasa belas2 je.



Dia ada 3 type, Cream Ochre dgn lagi satu tak ingat.

Aku amik cream, okla tak cerah, macam natural, Lepas tu dia punya coverage pun best, tak dela tutup semua cela2 yang ada kat muka tu, tapi dia kaburkan sikit.

Ntah tak reti aku nak explain hahaha.