Jom Tgk

Loading...

Dec 10, 2012

Pendaftaran darjah 1 bagi tahun 2014

Sekarang da bulan 12.. Thn depan arif masuk 6 thn. Baru ke daftar arif utk tadika 6 thn..  Yuran 800 lebih..  Hmm..  Tadi masa tgh google nak cari tadika lain tetiba terdetik nak tgk macam mana nak daftar darjah 1.. Rupe2 nya pendaftaran darjah 1 telah pun dibuka sejak mac 2012 lagi.. 
Fuh..  Da kena daftar rupenye..  Hahaha adoi la..  Nak masuk sekolah mane pun aku tak terpikir lagi.. 
So diskus ngan husband tadi n amik keputusan masukkan kat sekolah yg dekat dengan neseri die...  SK Ampang Campuran...  Hmm hopefully ni yg terbaik..  Ni blum dftr sek ren agama die lagi..  Ni lagi satu hal..  Pening pikir nak masuk kan kat sekolah mane..  And sekolah renda agama area sini kat mane???
Ah tensen2 anak nak sekolah ni macam2 la nak kene buat..  Hadoi... 
Hopefully sekolah tu masih ada kosong..  Senang sikit nak pikir