Jom Tgk

Loading...

Apr 13, 2013

After 5 months

So ape maksud 5 months
..

Entri before pasal diet kan.. so skang berat aku da 62kg!!! Yes.. tapi aku belum puas lagi... hmmm alang2 nak raya ni kan.. so mari kita trskan sehingga raya.. haha..

Kalo ikutjan bmi aku da di tangga normal.. cm normal yang da nak ke over weight.. haha sipi2 je... jadi mari trskan diet...

Yang paling syok skang bj da blh pakai saiz m.. pastu ari tu aku beli baju kat jj x sempat nak try.. .. amik je size m.. yeay mmg muat.. nasib baik..

Hahaha tp yang x bes nya kena bungkus sume suar2 jean aku n suar2 slack.. huhuhu mmg besar.. leh londeh camtu je... ish gemuk  gile la kirenye aku dulu ni...

So keep fit u all... to be the beautiful n gorgeous!!!