Jom Tgk

Loading...

Dec 19, 2012

pencuri2!!

homaigod!!

somethg happen isnin aritu..  aku balik n nmpk sliding door terbuka..  rs x sdp ati..  sekali masuk2 tgk.

AaaAAAAAAAAA Laptop xde..  aku masuk bilik..  lampu terbuka n abis sume barang yg kat laci ade kat luar..  duit anak aku xde..  gelang anak aku pun da  xde... trs call laki aku gtau umah kena pecah..  pastu tggu die balik n buat repot polis..  huhuhu

sedeynya laptop tu huhuhuhuhuhuhu

Dec 10, 2012

Pendaftaran darjah 1 bagi tahun 2014

Sekarang da bulan 12.. Thn depan arif masuk 6 thn. Baru ke daftar arif utk tadika 6 thn..  Yuran 800 lebih..  Hmm..  Tadi masa tgh google nak cari tadika lain tetiba terdetik nak tgk macam mana nak daftar darjah 1.. Rupe2 nya pendaftaran darjah 1 telah pun dibuka sejak mac 2012 lagi.. 
Fuh..  Da kena daftar rupenye..  Hahaha adoi la..  Nak masuk sekolah mane pun aku tak terpikir lagi.. 
So diskus ngan husband tadi n amik keputusan masukkan kat sekolah yg dekat dengan neseri die...  SK Ampang Campuran...  Hmm hopefully ni yg terbaik..  Ni blum dftr sek ren agama die lagi..  Ni lagi satu hal..  Pening pikir nak masuk kan kat sekolah mane..  And sekolah renda agama area sini kat mane???
Ah tensen2 anak nak sekolah ni macam2 la nak kene buat..  Hadoi... 
Hopefully sekolah tu masih ada kosong..  Senang sikit nak pikir

Dec 6, 2012

SUSASTERASERI

Pelik je kan dengan tajuk aku kat atas tu..  Tapi tadi aku terbaca satu blog..  SUSASTERASERI. BLOGSPOT.  Sebuah kisah seram yang diadaptasi dengan menarik.. 

Pandai tukang cerita nya.. 

Tak sabar nak tggu episod2 yang akan datang..